Referenties

Contact

Tevreden opdrachtgevers en talenten!

Een kleine greep uit ons klanten bestand.

"Talentenscout heeft meerdere goede kandidaten voorgesteld. Sakina’s kracht is haar oprechte interesse in ‘haar kandidaten’. Zij verdiept zich niet alleen in hun kennis en ervaring maar ook de drijfveren, ontwikkelpotentie en of de kandidaat bij de organisatie past. Wij kunnen Sakina van harte aanbevelen".

Marcel de Groot Business Unit Manager Parts / Exalto

"Ik werk gedurende 6 jaar nauw samen met Sakina. In die 6 jaar heb ik haar leren kennen als een zeer professioneel gedreven recruiter. Ze neemt geen genoegen met een half woord en denkt in alle opzichten mee. Dat maakt haar succesvol. Zo succesvol dat ik haar bij al mijn klanten aanbeveel".

Rene Alders Equality HRM / Orga

"Door de fanatieke inzet ben ik door TalentenScout aan een mooie baan gekomen. Sakina heeft de (voort)gang goed bewaakt. Ik ben haar zeer dankbaar voor haar professionele inzet. Sakina weet waar ze over praat en is zeker een serieuze partner die op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging".

Arnold van den Brink Regional Sales Manager Orga

" Via Sakina el Kasimi ben ik bij een bedrijf in HI Ambacht komen te werken. Door haar goede contacten met haar klant wist ze precies wat zij voor deze functie zochten. Na een prettig intake gesprek met haar wist ze met haar enthousiasme dit over te brengen bij de klant en hen te overtuigen om mij voor deze functie aan te nemen.".

Karina EngwirdaTalent

"Sakina weet waar ze mee bezig is, werkt snel en zeer doelgericht. Na evaluatie van geschikte kandidaten worden deze voorgesteld, waarna wij een keuze kunnen maken voor een oriënterend gesprek. Op basis van een afgesproken tarief weten we duidelijk welke kosten hiermee gemoeid zijn. De openstaande vacature is inmiddels binnen 3 weken ingevuld."

Teun de HaanEigenaar Amco Compressoren

"Talentenscout met als drijvende kracht daarachter Sakina heeft voor Webeasy een vacature vervuld op passende wijze. Ze heeft een drive om de juiste persoon te vinden voor de vacature. Sakina is transparant, open en eerlijk en als het nodig is kan je zakelijk met haar onderhandelen."

Rolf HuijssenDirecteur Algemene Zaken Webeasy

“Sakina heeft ons de afgelopen jaren meerdere keren geholpen bij het invullen van een vacature. Dit zowel op technisch, administratief als managementvlak.We hebben haar leren kennen als iemand die doortastend optreedt en haar afspraken na komt. Daarnaast denkt ze mee, heeft ze oprechte interesse in onze organisatie en is het ook nog eens leuk met haar samenwerken!”

Miranda de JagerHR Adviseur Orga bv